Priser digitale bilder

Bildefilene er i høy oppløsning og kan brukes til forstørrelser, album, mobil og nettbrett. Du kan bruke bildene fritt (ikke videresalg), og lage så mange papirkopier du ønsker.

Bildene selges i følgende pakker:

  • 1 bilde -   kr 1.250
  • 5 bilder -  kr 3.250
  • 10 bilder  kr 4.750
  • 15 bilder  kr 5.250
  • 20 bilder  kr 5.750

 

Viktig

Digitale bilder som du kjøper av meg, er laget på kalibrert utstyr for å gjengi farger så korrekt som mulig. Men ikke alle vanlige fotolab'er greier å lage bildene i riktige farger. Du bør derfor være kritisk til hvem som lager bildene du skal henge på veggen. 

For å sikre at du får best mulig kvalitet på bildene dine - anbefaler jeg at du bestiller forstørrelsene hos meg. Jeg bruker Lundeby Foto - som er en av Norges mest anerkjente leverandører innen bildeproduksjon - noe som gjør at bildene både får riktig farge og kvalitet. Har du kjøpt digitale bildefiler hos meg, får du 25 % rabatt når du bestiller print av disse. Da er du sikret et perfekt resultat.
 

Bestilling av digitale bilder

Når bildene er klargjort for visning, legges de inn i et galleri som bare du har tilgang til. Du får så en epost med link til galleriet samt brukerkode, så du kan se gjennom bildene dine i ro og mak. De bildene du ønsker å kjøpe, legger du i handlekurven og skriver eventuelle kommentarer på hvert enkelt bilde.  Når du er ferdig, trykker du på Bestill - og ordren sendes til meg. Du vil få en e-post med kopi av din bestilling.

Bestiller du bilder innen en uke - får du 10% rabatt. 

Frakt kr. 95,- tilkommer forsendelse av digitale bilder på minnepenn. 

Priser pr. 16. november 2017. Alle priser er inkl. MVA.